miercuri, 25 aprilie 2018

Operat la genunchi din cauza ciclismului, Florin Chilian s-a întors la pedalat

Nici bine nu s-a vindecat după operația suferită la genunchi, problemă medicală pricinuită de lunga sa carieră în ciclism, că Florin Chilian s-a întors la bicicletă. Nu cea care artistul i-a nenorocit genunchii în zeci de competiții sportive în adolescență, ci una nouă, pe care să rememoreze în timp ce pedalează, premiile câștigate pe când, în anii ’80 se prezenta pe velodromuri ca sportiv înregistrat la clubul bucureștean Stirom.

Nici bine nu s-a vindecat după operația suferită la genunchi, problemă medicală pricinuită de lunga sa carieră în ciclism, că Florin Chilian s-a întors la bicicletă.




Nu cea care artistul i-a nenorocit genunchii în zeci de competiții sportive în adolescență, ci una nouă, pe care să rememoreze în timp ce pedalează, premiile câștigate pe când, în anii ’80 se prezenta pe velodromuri ca sportiv înregistrat la clubul bucureștean Stirom.

În luna ianuarie, la câteva zile după ce a aflat cât de gravă este situația genunchilor săi din punct de vedere medical (ruptură de menisc și tendoane la un picior, iar articulația celuilalt picior fiind în tratament prin terapia PRP și acid hialuronic), Florin Chilian a fost operat de urgență. Reușita intervenției chirurgicale și scurta recuperare l-au făcut pe solist să uite repede anii de chin și dureri și să se întoarcă la vechea sa iubire, bicicleta
Florin Chilian este deținător al unui titlu de campion national la ciclism, pe care l-a obținut în perioada liceului (clasa a XII-a a Liceului Matei Basarab din București)


Ultima sa bicicletă era una aparte pe aleile din București,  fără lanț, cu cardan, și care costa cât o mașină de litraj mediu second hand.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu