marți, 3 aprilie 2018

Florin Chilian - Nominalizare pentru primul premiu din carieră

Florin Chilian e speriat! E în cursă pentru primul premiu din carieră, după 20 de ani de cântat.

31 Mar. 2018 - Libertatea - 
Florian Gheorghe 
Florin Chilian e speriat! E în cursă pentru primul premiu din carieră, după 20 de ani de cântat
Florin Chilian a ajuns la un moment pe care nu știe să-l gestioneze: este nominalizat pentru un premiu, care ar fi…primul din cariera sa. Pare greu de crezut că după aproape 20 de ani de concerte, albume, premiere și recorduri nu a primit niciodată niciun premiu, mai ales în showbizz-ul românesc, unde se împart premii cu nemiluita.
„Așa, discuri ca recunoaștere a vânzărilor de albume, cum se obișnuiește, am primit, căci era este normal. Dar să fiu în cursa pentru un premiu, la gala din acest an a Premiilor Radioului public, este prima experiență de acest gen. Cică sunt nominalizat la ”Cel mai bun album folk”. Ce să zic, mulțumesc lui  Ducu Bertzi pentru nominalizare”, își exprimă recunoștința artistul față de colegul său de scenă, specialistul în folk al radioului, care i-a luat în seamă ultimul album, ”Pre@Clasic”.

Florin Chilian e în cursă pentru primul premiu din carieră, după 20 de ani de cântat

Cea de-a XVI-a ediție a Premiilor Muzicale Radio România va avea loc pe 16 aprilie, la Sala Radio. Trofeele vor fi acordate pe 16 categorii, munca lui Chilian urmând să se confrunte cu cea a lui Victor Socaciu și Cosmin Văman& Spam.
”Pre@Classic”, albumul nominalizat reprezintă  o premieră  pe piața discografică  românească și datorită stilului aparte muzical dar și că are greutate de aproape un kilogram: conţine trei CD-uri, fiecare dintre acestea cu câte opt melodii, aşezate în ordinea quartet/quintet, 4 disc vinyl și un format digital atât de popular azi, usb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu